22-годишна жена от Шумен е загинала при пътно-транспортно произшествие снощи.

...
22-годишна жена от Шумен е загинала при пътно-транспортно произшествие снощи.
Коментари Харесай

Дрогиран младеж от Шумен с варненски автомобил уби млада жена в жестока катастрофа

22-годишна жена от Шумен е починала при пътно-транспортно произшествие нощес. Сигнал за злополука на кръгово кръстовище на бул. “ Симеон Велики “ с ул. “ Спортист “ в Шумен е признат в 21:18 часа.

Минути по-рано лидер на лек автомобил Волво " ХЦ 60 “ с варненска регистрация не пропуснал влезлия в кръстовище в посока към хипермаркет " Кауфланд “ лидер на лек автомобил Ситроен " Саксо “ с шуменска регистрация, и го блъснал странично.

На място са пристигнали екипи на полиция, пожарна и незабавна помощ. Спасителни екипи на РСПБЗН- Шумен открили, че в ситроена са затиснати две дами. С помощта на хидравлична режеща техника е прерязана врата на автомобила, и са извадени. Откарани са в шуменската болница.

Малко по-късно е умряла 22-годишна жена от Шумен, която била зад кормилото на френското возило. Пътничката, 43-годишна жена от Шумен, е с фрактура на пубисна кост. Настанена е за лекуване.

Водачът на волвото, 18-годишен шуменец е дееспособен. Изпробван е за шофиране след приложимост на наркотични субстанции. Отчетена е позитивна на амфетамин проба. Дал  кръвна проба за химичен разбор. Той и спътникът му, локален гражданин на 18 години не са потърпевши в злополуката. Водачът е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР