22-годишен студент по право от Молдова се оказа един от

...
22-годишен студент по право от Молдова се оказа един от
Коментари Харесай

Молдовски студент по право е един от обирджиите на банкомати в София и Пловдив

22-годишен студент по право от Молдова се оказа един от бандитите, взривили банкомати у нас. Бъдещият правист Евгени Недялков призна за закононарушението пред съда в Пловдив и изиска делото против него да се гледа по съкратената процедура.

Така, в случай че бъде приет за отговорен, наказването му ще бъде редуцирано с една трета. Той дружно със собствен другар, украинец, който полицията към момента търси, предходната година взривили банкомат в столичния квартал “Люлин “, само че не съумели да вземат намиращите се вътре 77 хиляди лв.. Дни по-късно разрушили друго банково устройство, само че в Пловдив, откъдето откраднали 215 хиляди лв.. От откраднатата сума полицията разкрила в молдовеца единствено 600 лв..

„ Той е израснал без татко. Имал е мъчно, тежко детство. Майка му ги изоставила и отпътувала да работи в Турция като домашна помощничка. Той самият също ходил в Турция да работи в дърводелски завод, с цел да си заплаща следването в Молдова. У него са били открити единствено 600 лв.. Останалата част е била дадена в обменно бюро, само че никой не знае къде е и какво е станала с нея ”, заяви юристът Светлана Паскалева.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР