22-годишен шофьор и 47-годишната му спътничка са пострадали след удар

...
22-годишен шофьор и 47-годишната му спътничка са пострадали след удар
Коментари Харесай

Шофьор излетя от колата си при катастрофа край Варна

22-годишен водач и 47-годишната му спътничка са потърпевши след удар на автомобила им в крайпътно дърво във Варненска област. Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът е станал към 11.40 часа през вчерашния ден по пътя Варна – Белослав. 22-годишният лидер е задграничен жител, дълготрайно пребиваващ в Република България.

Катастрофа на пътя Айтос – Тервел, жена е ранена

Управлявайки тежкотоварен автомобил в посока Белослав, на прав сектор от пътя, губи надзор над транспортното средство и самокатастрофира. Автомобилът се завърта и се блъска в дърво вдясно от пътя, при което лидерът е изпада от автомобила в крайпътна равнища.

Вследствие на произшествието са потърпевши лидерът и 47-годишната му спътничка. След обзор в болница е открито, че 22-годишния мъж е със съчетана контузия на главата и е настанен в поделение „ Реанимация “.

Няма непосредствена заплаха за живота му. 47-годишната жена е с травми на глава и лява подбедрица. Оказана ѝ е здравна помощ в болничното заведение и е ориентирана за домашно лекуване. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР