22-годишен младеж от авренското с. Тръстиково, който на 23 януари

...
22-годишен младеж от авренското с. Тръстиково, който на 23 януари
Коментари Харесай

Изнасилвач на пенсионерка остава зад решетките

22-годишен юноша от авренското с. Тръстиково, който на 23 януари следобяд атакува и изнасили 73-годишна жена в двора на къщата й  в прилежащото с. Синдел, остава зад решетките.

Това реши състав на Варненския областен съд, пред който Алекси Алексиев апелира наложената му от районните магистрати най-тежка мярка за неотклонение. Той е упрекнат за блудничество и обезчестяване, за което законът планува наказване от 2 до 8 година отнемане от независимост. 

Алексиев бе арестуван часове след бруталното нахлуване над пенсионерката. Пред органите на реда той обяснил, че бил на посетители в Синдел и направил закононарушението, откакто денем изпил огромно количество алкохол. Защитата му изиска той да бъде пуснат под домакински арест, като посочи чистото му правосъдно досие, съществуването на непрекъснат адрес и съдействието, което е оказал на проверяващите. От обвиняването опонираха с данни, че от 2014 година в районната прокуратура против младежа има 6 преписки, той не работи и има заплаха да извърши ново закононарушение.

Съдът реши, че събраните досега доказателства против Алексиев са задоволителни по размер, а на независимост той може да повлияе на потърпевшата и на очевидци или да укрие обстоятелства, които имат значение за делото. 
Определението предстои на обжалване.     
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР