22-годишен младеж е наръгал с нож в корема 17-годишно момче,

...
22-годишен младеж е наръгал с нож в корема 17-годишно момче,
Коментари Харесай

Подробности за кървавия любовен триъгълник по оста Разград - Варна

22-годишен юноша е наръгал с нож в корема 17-годишно момче, заяви представителят на ОДМВР в Разград Илиана Георгиева. Кървавото нахлуване е станало вечерта в петък, а незабавно по-късно причинителят е липсващ.

Според първичната информация става въпрос за неразпаднал се до дъно любовен триъгълник, написа " Телеграф “. Десетина минути преди среднощ момчетата били в Градския парк в Разград. По същото време в парка се появило момиче от Исперих, за което се допуска, че е бивше гадже на едно от момчетата. Младата дама станала причина за скандал сред момчетата и след замяна на реплики по-големият извадил нож и намушкал с него противника си в корема и порязал ръцете му. Веднага след случая нападателят и приятелката му изчезнали в посока Варна, където били студенти. Раненият юноша бил откаран в ОАРИЛ в доста тежко положение, само че откакто минали сериозните 24 часа, прогнозата била, че ще се оправи.

Междувременно създателят на намушкването и приятелката му били открити и сигнал, че може да обитават в морската столица, бил изпратен до ОДМВР във Варна. В неделя сутринта 22-годишният хипотетичен причинител бил открит също във Варна, и превозен в ръководството на полицията в Разград.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 120, ал.1 от Наказателен кодекс за причиняване на междинна телесна щета. Наказанието от този текст е от 3 до 10 години затвор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР