22-годишен мъж получи двойна белодробна трансплантация по-рано този месец, след

...
22-годишен мъж получи двойна белодробна трансплантация по-рано този месец, след
Коментари Харесай

22-годишен мъж, който изпари, се нуждаеше от двойна белодробна трансплантация: „Той нямаше представа колко лошо е за него“

22-годишен мъж получи двойна белодробна трансплантация по-рано този месец, откакто е бил на животоподдържащо устройство в продължение на 70 дни.

Джаксън Алард, гражданин на Северна Дакота, отиде в незабавното поделение за болки в стомаха през октомври, само че вместо това беше признат в болничното заведение, тъй като равнищата на кислорода му бяха паднали прекомерно ниско. Новината беше обявена за първи път от Valley News Live въз основа на страница в GoFundMe, основана от фамилния другар на Алард.

Лекарите в Северна Дакота диагностицираха Алард с параинфлуенца, вирус, който може да аргументи респираторни инфекции, които се трансфораха в пневмония, по-късно изострен респираторен дистрес синдром – животозастрашаващо пострадване, породено от струпване на течност в белите дробове.

„ Когато му направиха рентгенова фотография, даже не можеше да се види сърцето му. Всичко беше бяло. Така че това значи, че целият бял дроб е бил цялостен с течност “, сподели Дорийн Хърлбърт, б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР