22-годишен каналджия бере душа в болница след тежка катастрофа край

...
22-годишен каналджия бере душа в болница след тежка катастрофа край
Коментари Харесай

22-годишният Владимир спретна кървав екшън с полиция и мигранти край Средец

22-годишен каналджия бере душа в болница след тежка злополука край средецкото село Малина. Екшънът на пътя се разиграл през вчерашния ден в късния следобяд при опит да избяга от полицията, оповестява Флагман.бг. В колата са пътували и трима незаконни мигранти.

Трафикантът, чието име е Владимир Ганев и е от София, карал Пежо 406. В региона на кръстовището сред селата Драка и Малина на основния път сред Ямбол и Средец служителите на реда са му подали знак със стоп-палка за инспекция. Вместо да спре, ускорил и отпрашил в посока село Малина. След няколко километра обаче поради високата скорост не е съумял да вземе десния завой и изхвърчал от пътя. Тримата мигранти съумели да излязат от купето невредими и се разбягали в разнообразни направления.

Полицаите са задържали 22-годишния Владимир, който поради тежките си пострадвания е превозен с кола за спешна помощ в УМБАЛ-Бургас. Той настанен в реанимация с заплаха за живота. Униформените са съумели да заловен единия от бегълците, който е от марокански генезис.

„ Екшънът беше доста огромен. Имаше огромна блъсканица при започване на селото. Момче от София – единствено на 22 години, трафикант, се пробвало да избяга от полицията дружно с мигранти. Гледката с колата беше ужасяваща, тя беше размазана в мантинелата, на всички места имаше кръв, следите още личат. Момчето беше зле, когато го качваха в колата за спешна помощ. Дано да се оправи “, сподели очевидец от село Малина.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР