22 ден от войната на Русия в Украйна. В специално

...
22 ден от войната на Русия в Украйна. В специално
Коментари Харесай

Военните, които отговарят за Одеска област: Руските кораби приближават

22 ден от войната на Русия в Украйна. В особено изявление за бТВ военните, които дават отговор за сигурността на хората в Одеска област, предизвестиха, че съветски кораби приближат към пристанището в Одеса. По-малко от 100 км ги дели от украинския бряг.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2706
„ Сценарият за съветски десант е в действие, само че ние сме подготвени. Одеса е готова. В морето има  военни кораби и те нарушават морските ни териториални води. Ако има десант, той ще е боен “, съобщи ген. Радион Башев, шеф на военната администрация в Измаилски регион.

По думите му те разполагат със сателитни сателитни фотоси от Космоса, на които се вижда, че съветските войски доближават от Крим.

„ Руските кораби не съблюдават никакви правила “, добави ген. Башев.

В Измаил на всички места са разлепени плакати против съветската инвазия по вода и против военните кораби в Черно и Азовско море.

Заради ракетните удари хората от Източна Украйна бягат при братята си от Западна Украйна.

„ Искаме да съхраним спокойствието на хората в Измаил по време на войната и да защитим популацията. От цялата страна идват украинци, ние сме обезпечили филантропичен кулоар посредством ферибот към Румъния “.

Той добави, че има доста бежанци от Одеса, най-вече дами или деца. Те или ще останат в града, или в селата, или ще емигрират като бежанци в прилежащите страни.

Военните, които пазят елементарните хора, не се ангажират с прогнози по кое време войната ще отстъпи място на мира.

Нощта в Измаил, където са специфичните ни пратеници репортерът Христиания Червенкова и операторът Тереза Генова. Не такава обаче е била тя в Киев, Мариупол, Харков, Николаев, Запорожие, където непрекъснато са се чували сирени за въздушна паника.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР