22.02.2022, последната за това десетилетие огледална дата, чука на вратата

...
22.02.2022, последната за това десетилетие огледална дата, чука на вратата
Коментари Харесай

Днес е най-специалната дата на столетието, вижте защо

22.02.2022, последната за това десетилетие огледална дата, чука на вратата ни. Нещо повече, в тази дата двойките не са единствено 6. Пада се във вторник, вторият ден от седмицата, а също на 22- рия лунен ден. Както е известно, цифрата 2 в астрологията е обвързвана точно с Луната. Без огромно преувеличаване може да се каже, че в случай че изпуснете този ден, доста ще съжалявате, че не сте съумели да се включите в невероятната сила, която ще се сътвори, написа standartnews.com.
Значение на огледалната дата
Датата 22.02.2022 е огледална и се счита, че е най-силната в енергийно отношение през тази година. Астролозите настояват, че това ще е най-подходящото време за смяна в живота на хората към по-добро.

22.02.2022 се назовава още Денят на шестте двойки и се счита, че той има паранормални, дори вълшебни свойства.

Свързан е кармични събития, самата дата може да окаже решаващо въздействие върху живота ви и да промени ориста.

Смята се, че точно на Огледалната дата множеството промени ще са в удобна посока. Нещо повече - това е времето за намисляне на стремежи и провеждането на ритуали, свързани с избавянето от обиди и отрицателни сили.

Денят е обвързван и доста упования, само че с едно само знамение, направено от Ванга.

Защо се чака свръхенергия

Защото шест пъти се усилва въздействието на двойката, която сама по себе си е една от най-енергийните числа.

Астролозите настояват, че това е чудесно време за духовни практики, за гадателства, медитации и сформиране на лист с стремежи.

Тук се има поради освен персоналните връзки, само че и финансовото благоденствие, както и здравния статус.

Тези, които са привикнали да разчитат на интуицията си, на този ден ще получат голям брой прозрения, които ще им оказват помощ да решат проблеми, които отдавна чакат своето решение.

Това е пресечна, повратна точка. Затова и тези, които чакат измененията, би трябвало на този ден да бъдат деликатни към желанията, които си намислят. Да не не помнят великата мисъл: Внимавай какво си пожелаваш!
Какво би трябвало да се прави
1. Всеки човек може да се избави от нездравословните привички или движимости. Това ще му коства доста по-малко старания и нерви в сравнение с всеки различен ден през годината.

2. Ако решите да посветите денят на своите удоволствия, няма да сгрешите. Точно на тази дата всички позитивни страсти ще се обострят. Затова е добре да спортувате, да отидете в салоните за хубост, да се срещате с другари, обичани хора, с родственици. Направете това, което отлагате отдавна.

3. Всеки има право да си пожелае нещо, само че въпреки всичко би трябвало да се знае, че не става дума за облага от тотото или сватба с милионер. Става дума за стремежи, към които от дълго време се стремите, посветили сте огромна част от силата, само че нещо все не ви доближаваше.
Какво не би трябвало да вършиме
Огледалната дата крие в себе се и голям брой опасности, които би трябвало да се имат поради.

1. Не би трябвало да се пожелава зло никому. Това предпочитание безусловно след време ще се върне и при вас.

2. Не се залежавайте. Заемете се с нещо продуктивно или просто забавно. Енергията на открито този ден е толкоз скъпа, че е грехота да я изпускате пред тв приемника у дома.

3. В никакъв случай не се поддавайте на отрицателни усеща, тъй като има заплаха те да се утроят като чувство. Нещо повече - могат да останат у вас за цяла година, което ще ви донесе куп проблеми. Затова не обръщайте внимание на дребните неволи, а мислете положително.

И помнете, имате късмет да измененията ориста си, само че това зависи от това имате ли смелостта да извършите първата крачка още на 22 февруари?
Сватба или бракоразвод
22.02.2022 към този момент удари връх по предварителни записвания за бракосъчетания по целия свят.

Но екзотериците не са единомислещи, че това е най-подходящото време. Те настояват, че обилна гала може и да не донесе шанс. Но пък тези, които се бракосъчетават за повторно, имат много по-голям късмет за бъдещите си фамилии.

А най-големият шанс ще е за тези, които на тази дата стартират да възнамеряват сватбата си. Така че, който е изпуснал 14 февруари, има втори отличен късмет да направи предложение на половинката си.

Астролозите са безапелационни, че това е идеална дата за анулиране на брак и започване на ново начало. Още повече, че датата се пада тъкмо във вторник - покровителстван от Марс, който се свързва с експанзията и войната.
Предсказанията
Познати са голям брой предсказания, направени в предишното, които са се сбъднали на 100 %. Но е реалност, че никой от огромните международни гадатели не е приказвал директно за датата 22 02.22. Изключение прави Ванга.

Тя има десетки видения за 2022 година. Твърди, че това е годината на глада, новият вирус и мощната жадност.

Смята, че в тази година ще настъпят преломни промени за цялото човечество, свързани с енергийна рецесия и климатични произшествия.

Според нея, новият вирус, който се спотайва под леда в Сибир, е едно е бъдещите огромни проблеми на човечеството.

Тя не посочва Огледалната дата, само че приказва за " денят с всички двойки ".

" Трябва да се преживее денят с всички двойки. Пепел ще покрие Земята, вода ще излезе отвън крайбрежията ", предсказва Ванга.

Доста по-конкретна е пророчицата за политиката през 2022 година. Тя твърди, че връзките сред Америка и Русия освен ще се усложнят, само че по някое време дори ще се прекратят. В същото време тя планува нов подем в връзките сред Русия и Китай.

Великият полски екстрасенс Волф Месинг също е избегнал прогнозата за 22.02.2022.

Той подчертава, че през тази година ще се появи нов Месия, самобитна нова вяра, която ще сплоти хора от целия свят. Впоследствие, вярата в него ще накара доста страни да престанат да бъдат безучастни към огромната бездна сред небогати и богати.

В предсказанията на Нострадамус липсва 22 февруари, само че по тази причина пък 2022 година е разказана като преломна, която ще промени устройството на целия свят. Великият академик на XVI век приказва за време, в което " ангел ще поведе Луната, а небето ще се отвори ". Според него тези непредвидени промени ще изкупват греховете на човечеството, свързани със злоба, зло и възмездие.

Той твърди, че след трудностите, които ни предстоят, идва по-добро време, в което хората ще образуват нови полезности. Но предизвестява, че злото ще провокира опустошения и военно опълчване, преди да си отиде.

Остава да се надяваме, че предсказанията му няма да се осъществен. И че желанията, които всеки си е намислил за 22 февруари, ще се осъществен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР