22:00 ч., bTV Action и RING. Два реванша от осминафиналите

...
22:00 ч., bTV Action и RING. Два реванша от осминафиналите
Коментари Харесай

22:00 ч., bTV Action: В "Ливърпул" знаят какво да правят, но и "Атлетико" е готов

22:00 ч., bTV Action и RING. Два реванша от осминафиналите на Шампионската лига, обещаващи представление! " Ливърпул " приема " Атлетико " Мадрид след провалянето с 0:1 в испанската столица . " Били сме в елиминациите на Шампионската лига и преди. Играли сме против испански противници. Губили сме след 90 минути, само че реваншът на " Анфийлд "... Знаете какво да вършиме ", написаха мърсисайдци в " Туитър ".

Tomorrow...#LIVATL pic.twitter.com/QuLp5yV5f2
— Liverpool FC (@LFC) March 10, 2020

" Ливърпул " ще има потребност от правилните си почитатели, с цел да пречупи коравия " Атлетико ". В това отношение мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп е късметлия, защото срещата е една от дребното, които не бяха наранени от върлуващия ковид и ще се изиграе пред цялостни трибуни. " Ливърпул " ще черпи ентусиазъм от магията, помогнала за триумфа в Шампионската лига през предишния сезон.

Тимът от града на " Бийтълс " може и да е единствено на 6 точки от първа купа във Висшата лига от 30 години, само че загуби три от последните си пет мача във всички шампионати и наподобява разтърсен.

Отсреща е борбеният " Атлетико " Мадрид - също надалеч от най-хубавата си форма, само че постоянно подготвен за борба. " Дюшекчиите " не престават напред в четири от последните си елиминационни конфликти в Шампионската лига, в които са печелили първата среща. На " Анфийлд " обаче " Атлетико " има тъждество 1:1 в групите на шампионата през 2008/2009 и загуба с 1:2 в реванша от полуфиналите на Лига Европа през 2009/2010.
View this post on Instagram
Modo @championsleague:#AúpaAtleti#LFCAtleti #UCL

A post shared by Atlético de Madrid (@atleticodemadrid) on Mar 10, 2020 at 5:04am PDT

В другия осминафинален реванш довечера - от 22:00 ч. по RING , ПСЖ ще опита да се възползва от гола на непознат терен, макар че отстъпи с 1:2 на " Борусия " Дортмунд в първата борба. Двубоят ще се организира без аудитория поради ковид , а с изключение на почитателите, на парижани най-вероятно ще липсва и Килиан Мбапе. Световният първенец е с тежка форма на ангина и надали ще може да помогнe на своите съотборници.

Германците пък ще разчитат на добре познатото дуо Джейдън Санчо и Арлинг Холанд, с цел да довършат започнатото на " Сигнал Идуна Парк ".
Арлинг Холанд с нов връх в Шампионска лига, " Дортмунд " повали ПСЖ в първия конфликт "Жълто-черните " ще пътуват до Париж с преднина в резултата
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР