218 души са арестувани за незаконно влизане в Гърция, а

...
218 души са арестувани за незаконно влизане в Гърция, а
Коментари Харесай

Гърция с много сурови мерки срещу нелегалните опити за влизане в страната

218 души са задържани за нелегално влизане в Гърция, а гръцките служби за сигурност са предотвратили 26 532 опита за навлизане в незаконни мигранти и бежанци от Турция от събота (28 февруари) до през днешния ден (3 март), съобщи БГНЕС.
Според тези данни от 06:00 локално време през днешния ден, 3 март, до 18:00 ч. общо 1500 души са били възпрепятствани да влязат в Гърция в региона на Еврос на гръцко-турската сухопътна граница.
В същото време 32 души са били задържани за нелегално влизане в страната - основно това са мигранти от Афганистан и Пакистан. Задържаните са отведени в центрове за задържане на мигранти и откакто са наказани от съд по обвиняване в нелегално влизане в страната са били изпратени в пандиза.
Гръцкият вестник " Етнос " заяви, че всеки незаконен мигрант, наказан за нелегално влизане в страната, е с присъда от гръцки съд за 4 години затвор без право на условно освобождение и санкция в размер на 10 000 евро. В същото време Гърция замрази разглеждането на молби за приемане на леговище.
Междувременно, в Агенция Франс Прес се появи роман на сириец, който е на границата с Гърция. Той твърди, че турските военни принудително гонят мигранти и бежанци от Истанбул, като им вземат жилищата там и ги насочват към границата с Гърция.
" Ако имате потребност, ще ви подкрепим ", сподели ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел в България.
Как Гърция разяснява Борисов и мигрантите, научете в този материал!
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР