21 тайни на Скорпионите № 1: Скорпионите са невероятно привлекателни Очевидното не

...
21 тайни на Скорпионите
№ 1: Скорпионите са невероятно привлекателни
Очевидното не
Коментари Харесай

21 тайни на Скорпионите

 21 секрети на Скорпионите 21 секрети на Скорпионите

№ 1: Скорпионите са необикновено привлекателни

Очевидното не може да се отхвърля! Но не бързайте, тъй като построяването на връзки с тях не е елементарно. Просто е невероятно да се устои на Скорпионският магнетизъм, който безусловно струи от тях. В същото време, даже екстравагантният тип няма да ги спре. Опитите за опозиция от противоположната страна, съвсем постоянно остават безуспешни.

№ 2: Контролираща доминанта

Когато започнете да излизате със Скорпион, незабавно ще разберете, че той управлява нещата, както и вие. Той е кадърен на всичко, с цел да реализира нещо. Важното е, че съумява да реализира задачата си. В същото време не се отпускайте прекалено много, в случай че ви се коства, че той е изгубил от взор обстановката. Това не е по този начин, той просто ще ви изпита и по-късно ще продължи острото си наблюдаване.

№ 3: Почти постоянно печели

Тези упорити хора имат мощна воля. Скорпионът е извънредно съобразителен. Той знае чудесно по какъв начин да реализира това, което желае, и ще направи това, което е намислил, без значение от всичко.

на Скорпионите 

№ 4: Поверителността е значима

Скорпионите имат секрети, само че няма да ви ги разкрият. Това важи изключително за персоналните връзки. Тeзи хора няма да разрешат някой да се бърка в персоналния им живот.

 21 секрети на Скорпионите 21 секрети на Скорпионите

№ 5: Наблюдатели, от чиито взор мъчно ще убегне нещо

Когато поддържа връзка с човек или е във връзка, Скорпионът научава всичко допустимо и невероятно за своя събеседник, сътрудник или човек, към който имате интерес. Той се нуждае от информация, с цел да си направи лично умозаключение. Но не мислете, че можете да го заблудите, той ще продължи да ревизира последователността на своите усещания и изводи дълго време.

№ 6: Интересните обстоятелства го притеглят

Много Скорпиони са запалени по тайнството, езотериката и окултните науки. Пригответе се за това.

на Скорпионите 

№ 7: Имат блестящо изразено възприятие за комизъм

Именно Скорпионът може да избухне в смях там, където е изцяло несвоевременно. Обърнете тази обстановка в позитивна тенденция, порадвайте се на веселието му с него.

№ 8: Няма значение какво мислят другите

Скорпионът не се пробва да угоди на другите, той мисли и за себе си. Освен това, не го интересува какво мислят другите за него. Той ще търси своето благополучие.

№ 9: Много почтен

Хубаво е, когато човек е почтен. Скорпионът е приятелят, сътрудникът, сродната душа, за който всеки мечтае. Истината на Скорпиона обаче е друга, жестока, безцеремонна. Няма да скрие нищо или да изглади остри ъгли. Той ще каже, ще покаже всичко, както си е. Не всеки е в положение да издържи.

№ 10: Сякаш има способността на чете мисли

Предчувствие, вътрешен глас – на това разчитат тези персони. Благодарение на своята бдителност и специфичен инстинкт, те са в положение да предсказват бъдещето.

21 секрети на Скорпионите 

№ 11: Истински познавач на истината

Ярката персона на Скорпиона несъмнено ще откри и унищожи нарушителя. Той ще ви подари с доста разтуха и любов, които не сте очаквали. Но в това време не се опитвайте да подкопаете доверието му или да помислите за изменничество, той ще насочи цялата си мощ против вас, несъмнено ще почувствате резултата от постъпката си.

№ 12: Чудесен сътрудник

Чудесен сътрудник, добър другар. Започвайки да поддържате връзка със Скорпион, вие стартирате да му се доверявате безпределно и с добра причина той ще ви помогне във всеки един миг.

№ 13: Истински детектор на лъжата

Това е същински датчик с вграден детектор на лъжата. Безсмислено е да ги лъжеш, те усещат лъжите отдалеко. По този метод единствено ще го предизвикате, което ще има противоположен резултат върху вас.

 21 секрети на Скорпионите 21 секрети на Скорпионите

№ 14: Скорпионът е доста съобразителен

Умел уредник, който знае по какъв начин да реализира справедливо почитание.

№ 15: Изпитва почитание към личността си

Наблюдателният Скорпион няма да пренебрегне пропуските и измените. Те прелестно знаят по какъв начин да се отнасят с кого и за какво. Не очаквайте благосклонност.

№ 16: Едно е несъмнено

Скорпионът ще остави ярка диря в живота ви, не можете да я изтриете от паметта си. Дали обаче това ще са най-ярките или извънредно горчивите мемоари зависи от индивида, който е влезнал по отношение на личността на тази буря.

21 секрети на Скорпионите 

№ 17: Загадъчност

Нивата на тази персона са толкоз дълбоки и богати, че може да бъде мъчно да ги разберете даже в непосредствен контакт. И употребяват силата на интуицията си, с цел да вземат по-добри решения.

№ 18: Скорпионите умеят, да се свързват с другите на по-дълбоко равнище

Те могат да демонстрират неповторима емпатия и съчувствие. Проблемът поражда, когато потребността да бъдат вездесъщи надделее над способността им да поддържат постоянни и релаксиращи взаимоотношения от всевъзможен тип с другите.

 21 секрети на Скорпионите 21 секрети на Скорпионите

№ 19: Скорпионите могат да бъдат завладяващи

Не се чудете за какво Скорпионите са толкоз завладяващи, помислете за техните най-изявени характерности: те са мощни, буйни, притежателни и доста, доста потайни. Добавете към това привлекателния им сексапил и ще разберете, че те постоянно се стремят да вършат нещата, както желаят.

№ 20 от 21 секрети на Скорпионите: Отворени към хората

Скорпионите са отворени към хората. Първоначално може да ви наподобяват дръпнати, изключително в случай че не ги познавате добре. Но откакто ви опознаят по-добре и се влюбят във вас, те стават доста отдадени.

№ 21: Скорпионите ценят верността

Ако сте във връзка със Скорпион, направете всичко допустимо да останете правилни, тъй като в случай че извършите нещо, което предадете доверието им, доста мъчно бихте възстановили изгубеното.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР