21 % от в образователните институции са заявили желанието си

...
21 % от в образователните институции са заявили желанието си
Коментари Харесай

21% от учителите искат да се ваксинират, записването продължава

21 % от в просветителните институции са декларирали желанието си да се на този стадий. Ще продължи записването, до момента в който тече имунизацията на втората група по проекта. Приоритетно ще бъдат имунизиран и непедагогическият личен състав в просветителните институции.
Това стана ясно по време на работна среща, в която участваха министърът на опазването на здравето проф. доктор, министърът на образованието и науката и членове на Националния действен щаб.
 Д-р Чавдар Ботев даде рекомендация кой да побърза да се имунизира против ковид и кой да изчака Д-р Чавдар Ботев даде рекомендация кой да побърза да се имунизира против ковид и кой да изчака
Всеки самичък би трябвало да си вземе решението дали да се имунизира, откакто се съветва с персоналния си доктор. Това съобщи доктор Чавдар Ботев пре...
Темите на диалога бяха противоепидемичните ограничения в учебните заведения и идната. Анализът на противоепидемичните ограничения продължава и към момента е рано да се вземат дефинитивни решения.
Предстои всеобщо тестване на работещите в просветителната сфера. Министърът на опазването на здравето проф. доктор Костадин Ангелов и основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев оповестиха, че темповете на имунизация у нас съответстват с тези в Германия, съпоставени на база брой сложени ваксини на глава от популацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР