21 лунен ден от 21:58 часа на 29 септември до

...
21 лунен ден от 21:58 часа на 29 септември до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 30 септември 2018 година

21 лунен ден от 21:58 часа на 29 септември до 22:40 часа на 30 септември

Това е интервал на неукротимо придвижване напред, нагоре. Ден за смелост и дръзновение, на доброволни жертви, отвод от благосъстоятелност, революционни преустройства, настойчиво придвижване към задачата, умеене да се победи. Това е време за върхове и подвизи. Активен и креативен ден.

Хубаво е да се вършат физически извършения, да се прекарва време на чист въздух. В този ден би трябвало да сме почтени и обективни, даже в дребните неща. Всички хора би трябвало да са дейни, да се сплотяват, потребни са груповите занимания, всеобщите дейности, положителни резултати ще дават групови разисквания на проблемите.

Най-опасни са дейностите, на които ни улавят тъмните сили в този ден – неистина, хвалебствие, подмазвачество, т.е. всичко, което обезпечава личната полза за сметка на отхвърли от праволинейност, почтеност и правдивост. Получената в този ден полза ще бъде краткотрайна, а всяка кражба ще се разкрие и всички отрицателни дейности ще се отразят на вашия престиж.

Ако се постанова да подписвате значими контракти, да водите договаряния, и да стигнете до някакви съглашения, това е денят, който ви би трябвало. Ако някой от вас ще се явява на изпити, или ще минава през някакво образование, курс, това е един доста удобен миг.

В същото време, денят ще бъде изпълнен с доста нова информация, с нови запознанства, с нови контакти, извънредно отзивчив, само че няма да донесе предстоящото задоволство и ефикасност.

Желателно е да излизате на чист въздух, където да се заредите от силите на Природните стихии – вятър, вода, земя, растения. Препоръчва се къпане със студена вода. Това денонощие е удобно за започване на нова работа, напредване в ново занятие и бърз кариерен растеж са обезпечени.

Противопоказни са всички процедури и интервенции на белите дробове.

Добре е да се вземат медикаменти за черния дроб.

Уязвими са плещите и ръцете. Да не се пуши и да не се стои в затворени пространства.

Добре е за водни процедури или за плуване.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР