21 казанлъшки абитуриeнтки, кандидатки за короната на 2021, се срещнаха

...
21 казанлъшки абитуриeнтки, кандидатки за короната на 2021, се срещнаха
Коментари Харесай

Кметът на Казанлък се срещна с претендентките за Царица Роза 2021

21 казанлъшки абитуриeнтки, кандидатки за короната на 2021, се срещнаха за първи път през днешния ден с Кмета Галина Стоянова в Зала 6 на Община.
„ Гответе се за хубав празник, за розобер, за шествие... Надяваме се на положително време, с цел да проведем същински празник “, показа с девойките Кмета на Община Казанлък. Тя ги приветства в Общината и сподели: „ Полагаме доста старания през годините да потвърдим, че в този конкурс няма лобита. Журито тази година ще бъде напълно от посланици от нашите побратимени градове, тъй че журито да бъде безусловно независимо. Бъдете здрави и неотразими на състезанието! “ пожела Галина Стоянова на претендентките за короната.
 Казанлък избира онлайн своята Царица Роза 2020 Казанлък избира онлайн своята Царица Роза 2020
За първи път в историята на Празника на розата казанлъшката Царица на цветята ще бъде избирана онлайн. Това заяви кметът на общината Г...
Поздрав към казанлъшките девойки в съревнование за влиятелната купа насочи и Царица Роза 2020 Мария Петрова, която бе първата определена виртуално: „ В тези сложни времена използвайте тази опция да се забавлявате! “, посъветва тя и пожела триумф на всички. „ Времето до състезанието използвайте да изграждате другарства!, прикани девойките Николай Златанов, ръководител на Общински съвет – Казанлък. „ Ще научите доста нови неща, които ще Ви бъдат потребни в живота. “, уточни той.
Директорът на Общински спектакъл „ Любомир Кабакчиев “ Димитър Кабаков даде съществени насоки за присъединяване на младите девойки в състезанието - театър, който тази година провежда той и екипът на театъра. Представлението ще се организира за първи път в залата на Исторически музей „ Искра “.
Смелите девойки съставляват съвсем всички казанлъшки учебни заведения. По време на представянето си те споделиха доста и разностранни ползи – бойни изкуства, балет, криминалистика, изобразително изкуство, медицина и доста други. Участничките в най-стария конкурс за хубост у нас се срещнаха с мероприятията по програмата „ Пътят към короната “, която ще обогати техните знания и умения, с цел да бъдат почтени посланици на хубостта на Долината на розите и на тракийските царе.
В началото на месец май следва първата професионална фото сесия на хубавиците на Казанлък, една от първите им стъпки към 53-то издание на конкурс – спектакъла за избор на Царица Роза 2021.
 Кметът на Казанлък поздрави учители и възпитаници за 96 години ПГ Иван Хаджиенов Кметът на Казанлък поздрави учители и възпитаници за 96 години ПГ " Иван Хаджиенов "
Кметът на Казанлък Галина Стоянова поздрави управлението, преподавателите и учениците на ПГ „ Иван Хаджиенов “ за отбелязван...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР