21-годишното момиче, което по-рано днес се хвърли под колелата на

...
21-годишното момиче, което по-рано днес се хвърли под колелата на
Коментари Харесай

Нови подробности за драмата с хвърлилата се пред влак Антония!

21-годишното момиче, което по-рано през днешния ден се хвърли под колелата на товар трен на гара „ Владимир Павлов” в Бургас, не е гадже на момче, което е било с нея по време на случая. Поне по този начин излиза наяве от показанията на мургавия Ромео, който продължава да си опонира пред униформените, написа " Флагман ".

На този стадий не излиза наяве дали той въпреки всичко е приятелят на момичето или в никакъв случай до момента не я е виждал. Пред едни мъжът обяснил: „ че се връща от работа(в 8 часа сутринта., б.ред.)”, преди други споделил, „ че се разхождал край релсите с приятелката си”.

Веднага откакто неговата изгора се хвърлила пред влака пък мъжът решил, че няма да остане на мястото и понечил да си върви. Това описа стрелочникът на гарата. Той изясни, че видял момчето да плачи и ридаейки той обяснил, че приятелката му се е самоубила.

Антония сега е в реанимация, лекарите вършат всичко допустимо, с цел да я спасят. Предвид обстоятелството, че влакът е минал през двата й крайници, безусловно откъсвайки ги, по всяка възможност момичето ще остане цялостен неработоспособен, в случай че оцелее.

Предстои с нея да бъдат извършени разпити, в случай че е в положение да приказва. Така следователите се надяват да схванат каква в действителност е връзката сред двамата и дали приятелят й е забъркан в случая, защото той непрекъснато се отхвърля от всевъзможни взаимоотношения с нея.

Единствено показанията на 21-годишното момиче могат да дадат прецизен отговор на обстановката, разясняват служители на реда.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР