21-годишно момиче от Испания погълна четката си за зъби, след

...
21-годишно момиче от Испания погълна четката си за зъби, след
Коментари Харесай

Жена се задави с храна, а след това глътна четка за зъби СНИМКИ

21-годишно момиче от Испания погълна четката си за зъби, откакто я употребява, с цел да отстрани парче храна, заседнало в гърлото й. 

Исеа, жителка на Галдакао, твърди, че е яла пуйка на 29 ноември, когато е почнала да се задушава. Започвайки да има проблеми с дишането, първото нещо, което направила, било да грабне четката за зъби, с цел да се опита да в профил парчето месо от гърлото си, само че отишла прекомерно надалеч и погълнала 8-инчовото (малко над 20 см) устройство, пише New York Post. Момичето обяснило, че трябвало да работи бързо, тъй като наоколо нямало никой, който да й помогне.

„ Баща ми не можеше да ми помогне, тъй като е в инвалидна количка с повредено ахилесово сухожилие, тъй че взех решение да го направя сама. Когато обстановката се утежни, сграбчих първото нещо, което ми попадна в ръцете, а това беше четка за зъби, с цел да се опитам да измъкна парчето храна ", сподели тя.

В момента, в който месото минало в хранопровода, четката за зъби „ тръгнала “ след него.

„ Опитах се да я задържа, само че щом преградата беше отстранена, тя просто беше засмукана вътре “, споделя испанката.
 Момичето погълна четка за зъби, четка за зъби, задави се с храна, те извадиха четка за зъби, започнаха да се задавят, изненада лекарите 21-годишното момиче от Испания Снимка: Newsflash
След това Исеа била откарана по неотложност в болница. Тя отбелязва, че не е почувствала болежка по време на случая с храненето. Момичето си спомня, че е обяснило своята „ странна “ обстановка на болничния личен състав при приемането.
" Всички започнаха да се суетят и не можеха да повярват, до момента в който не видяха рентгеновите фотоси. Четката за зъби в действителност беше там ", добави Исеа.
След три часа обзор и диагностика, хирурзите съумяха да отстранен устройството за разчистване на зъбите в 40-минутна процедура, до момента в който тя беше под Снижение уровня физической и психической интензивности, уменьшение подвижности и уровня тонуса пациента.
" > седация. Лекарите съумяха да отстранен четката, като увиха хирургически връв към главата й и я изтеглиха назад през хранопровода. Не се наложи интервенция.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР