21-годишният Северин Красимиров има криминална регистрация от 2007 г. за

...
21-годишният Северин Красимиров има криминална регистрация от 2007 г. за
Коментари Харесай

Задържаният за убийството на Виктория Маринова има криминална регистрация

21-годишният Северин Красимиров има престъпна регистрация от 2007 година за кражба на цветни метали. Други данни за осъществено от него закононарушение няма. В хода на работата са конфискувани задоволително материални доказателства, които свързват лицето с жертвата. Това сподели на ексклузивен брифинг вътрешният министър Младен Маринов.

„ Късно нощес беше арестувано лицето Северин Надеждов Красимиров, роден през 1997 година в Русе, по отношение на убийството на журналистката Виктория Маринова. Адресът, който е обитавал, е наоколо до мястото на закононарушението ", сподели Маринов.

Част от ДНК експертизите са подготвени и дават информация за съществуване на негов ДНК материал върху тялото на жертвата. Институтът по криминалистика работи и се чакат още доказателства.

Повдигнати са му две обвинявания – за обезчестяване и за съзнателно ликвидиране, осъществена с особена свирепост, разясни основният прокурор Сотир Цацаров. За тези закононарушения може да получи до 20 години затвор или доживотна присъда.

" Не може да твърдим, че убийството е обвързвано с професионалната й активност. Работи се по всички версии ", сподели Цацаров.

„ В рамките на три дни прочетох чудовищни неща за България и нито едно от тях не е правилно. Разни сини и червени политици се скъсаха да пращат имейли и да изясняват в Брюксел и Съединени американски щати какво се случва у нас. Сякаш това не се случва и в други страни или е някакъв изолиран случай ", разяснява министър председателят Бойко Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР