21-годишният Мартин Трифонов е задържан първо от местен човек, но

...
21-годишният Мартин Трифонов е задържан първо от местен човек, но
Коментари Харесай

21-годишният Мартин в плен на енергийните напитки

21-годишният Мартин Трифонов е арестуван първо от локален човек, само че е съумял да избяга. Гражданинът е съумял да го завърже, даже го и снимал с телефона си, само че Мартин се е отскубнал и е избягал . Гражданинът е алармирал незабавно органите.

Това разгласи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов на брифинг незабавно след задържането на Мартин.

Мартин Трифонов се намира в болница под защита, която няма да бъде сваляна . На този стадий не се знае какво е неговото положение тъкмо, в това число и дали има огнестрелна рана. Няма заплаха за живота му. Ивайло Иванов уточни, че чиновниците, взели участие в задържането му, се е наложило да стрелят, защото той не е изпълнявал никакви заповеди. Органите на реда обаче не знаят какви тъкмо са пострадванията, защото преследването е станало в извънредно пресечена околност , горски терен с доста шубраци. Няма заплаха за живота му, защото всички пострадвания са по крайниците, увери Иванов.

Има информация, която не е доказана към този момент, че близки на Мартин са знаели за изнасилването и побоя до гибел над 7-годишното дете . Органите ще преценят дали обаче да подведат под наказателна отговорност различен човек, защото се касае за майка му и мъжа, с който тя е живяла на фамилни начала. Майката не предстои на наказателна отговорност по този начин или другояче.

Освен това Ивайло Иванов уточни, че Мартин Трифонов не е употребявал алкохол и опиати, а е бил " в плен на енергийните питиета " . Наркотиците костват празненство, а Мартин не е разполагал с никакви средства, изясни още Ивайло Иванов.

На брифинга стана ясно, че проверяващите се сигурни и разполагат с доказателства за виновността на 21-годишният мъж. Той има две присъди до този миг - една за блудства надалеч обратно във времето и друга за кражба.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР