21-годишният играч на Хайдук (Сплит) Фран Тудор, който може да

...
21-годишният играч на Хайдук (Сплит) Фран Тудор, който може да
Коментари Харесай

Хърватин плаши Левски с ад в Дугополие

21-годишният състезател на Хайдук (Сплит) Фран Тудор, който може да играе като десен бек и крило, даде изявление пред хърватските медии преди първия мач против Левски.

Както е известно, дуелът няма да се играе на главния стадион “Полюд ”, а в градчето Дугополие, защото по това време в Сплит ще тече музикален фестивал. Тудор е гласен за титулярен десен бранител против “сините ”.

“Не сме правили детайлни разбори, само че знаем, че те се укрепват. Взели са испанец. Ако обаче желаеме да оставим диря в Лига Европа, би трябвало да бием доста по-сериозни противници от Левски.

Каква атмосфера чакам в Дугополие? Адска! Ще бъде ужасно, играл съм тук преди две години против Силамае Калев.

Надявам се този път да се представим още по-добре и да победим, както го сторихме и тогава против естонците ”, декларира Тудор, представен от " Тема Спорт ".

“Контролите не би трябвало да се гледат толкоз сериозно, тъй като единственият индикатор за положението ни ще бъде Левски.

Опитахме някои нови неща и ще бъдем подготвени, когато му пристигна времето ”, даде обещание Тудор, който към този момент влиза в сметките и на селекционера на Хърватия Анте Чачич.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР