21-годишният Алекс Петков се включи в сутрешната тренировка на футболния

...
21-годишният Алекс Петков се включи в сутрешната тренировка на футболния
Коментари Харесай

Синът на Милен Петков на проби в "Левски"

21-годишният Алекс Петков се включи в утринната подготовка на футболния " Левски " и ще премине експериментален интервал в отбора. Той е наследник на някогашния национал, участник с " лъвовете " на европейското състезание през 2004 година в Потругалия и първенец на България с ЦСКА (1997 г.) - Милен Петков.

Алекс е част от националните тимове при подрастващите. Той играе на позицията централен бранител или като опорен халф. Петков стартира футболната си кариера в " Черно море ", само че още на 16-годишна възраст минава в школата на шотландския " Хардс ".

Снимка: Lap.bg

През последните сезони той беше преотстъпван в други шотландски клубове - " Беруик Рейнджърс ", " Клайд " и " Брихин Сити ".

Бащата на Алекс е в основата на успеха на ЦСКА над " Левски " във финала за Купата на България през 1997 година, когато Петков отбелязва един гол за успеха на " алените " с 3:1.

Снимка: Lap.bg

Със " сините " не престават да упражняват Валери Божинов, Атанас Курдов и Борислав Цонев. Те към момента не са подписали контракти с клуба, който е в тежка финансова рецесия от началото на годината, а футболистите не са получавали заплатите си за няколко месеца.

" Левски " приема " Царско село " в третия кръг на Първа лига, след загуба от " Берое " и тъждество с " Арда ". Мачът е в неделя (23 август).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР