21-годишната Тейлър Бонкал е помощник учител в средно училище в

...
21-годишната Тейлър Бонкал е помощник учител в средно училище в
Коментари Харесай

Шокиращо: Учителка ходела на срещи с ученик, които завършвали със секс, включително и орален

21-годишната Тейлър Бонкал е асистент преподавател в приблизително учебно заведение в Западен Хартфорд, Кънектикът, Съединени американски щати. Влюбените се срещнали през декември 2017 година и съвсем незабавно почнали интимна връзка, написа New York Post. 18-годишният възпитаник признава, че двамата са имали няколко срещи, които завършвали със секс, в това число орален. Романът траял не повече от месец като бил пресечен от полицейска интервенция и персонално следствие на шефа на учебното заведение.

Родителите на момчето се намесили също в скандалния случай. За изненада на всички, обаче, " жертвата " декларирал, че самичък си е дал телефонния номер на учителката и отказал да насочи документално обвиняване, тъй като се страхувал за ориста на възлюбената си.



" Тя съобщи, че момчето се отнасяло добре към нея, че тя се е влюбила в него и в този миг претърпява най-силните усеща, които не е изпитвала преди ", декларира представител на полицията в Хартфорд.

Въпреки това, администрацията на учебното заведение, отпред с шефа Хулио Дуарте, желае задълбочена инспекция на всички обстоятелства, както и наказване за Тейлър.

" Като педагози, ние би трябвало да пазиме и образоваме всички наши възпитаници и да знаем за избраните граници, които не могат да бъдат преминавани. Освен това, ние няма да толерираме дейности, които биха заплашили сигурността или благополучието на нашите възпитаници ", съобщи шефът.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР