21-годишната Симона Загорова се е превърнала неусетно в нежна млада

...
21-годишната Симона Загорова се е превърнала неусетно в нежна млада
Коментари Харесай

Разцъфна! Симона Загорова претърпя пълна промяна - няма и вест от онова пълничко момиченце! Тя вече е сред топ красавиците в поп музиката

21-годишната Симона Загорова се е трансформирала незабелязано в нежна млада дама, която не стопира да хубавее, видя HotArena.

Момиченцето със заоблените бузки и детско лъчение към този момент е в предишното. Сега лицето й изпъква с добре изразени скули, придаващи мекушав и доста по-очарователен тип на звездната дъщеря.

Загорова дълго време  бе подлагана на бъзици от страна на начин на живот медии и форумци, които се занимаваха тематиката за пълнотата й . След като порасна и стартира да следи тежестта си, както и да се придържа към специфичен хранителен режим, Симона е неузнаваема.

Дъщерята на Глория не стопира да разцъфва и става все по-привлекателна . Музикалните й изяви и триумфи се явиха като спомагателна стимулация да наподобява съвършено когато и да е и да се грижи за външния си тип, както и да бъде нон стоп в топ форма.

Броят на ухажорите на Симона също се повишава, което е следващото доказателство, че е измежду най-красивите млади дами в поп жанра. А и опитната й майка най-вероятно цялостен живот й повтаря, че визията и гения в родния шоубизнес вървят ръка за ръка, че даже второто е бонус, а първото – главно условие.

Симона няма от какво да се тормози – тя има и двете, а в този момент, повече от всеки път, наподобява като приключена музикална звезда. За бъдещите й достижения в сектора занапред ще се чуе. Скорошен възторг Мони с новото си парче „ Достъп неразрешен “, което близо за два дни е натрупало съвсем 30 000 гледания и се радва на утвърждението на поп меломаните.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР