21-годишната шофьорка, която през уикенда удари 10 паркирани автомобила в

...
21-годишната шофьорка, която през уикенда удари 10 паркирани автомобила в
Коментари Харесай

Тотална НАГЛОСТ: Пияното и напушено Габи първо натопило майка си за намлените коли в Пловдив!

21-годишната шофьорка, която през уикенда удари 10 паркирани автомобила в Пловдив, беше освободена от Пловдивския областен съд под парична гаранция от 20 000 лева

В правосъдната зала Габриела Медарова се разплака, съобщи, че съжалява и не устоя в ареста.

Адвокатът ѝ Орлин Търновалийски съобщи за bTV, че клиентката му е с нервозен срив – плачела непрекъснато в килията.

Габриела Медарова напусна местопроизшествието, само че беше разпозната и арестувана от полицията. В кръвта й бяха намерено над 1,3 промила алкохол, както и следи от приложимост на канабис.

Обяснението ѝ за какво се качила пияна зад кормилото било, че не ѝ платили и нямала пари за такси. Габриела Медарова твърди, че пушила марихуана след ПТП-то, с цел да се успокои.

В правосъдната зала стана ясно, че в началото Медарова се пробвала да натопи майка си, че тя е управлявала джипа, само че след това си признала виновността.

Тя твърди, че не е бягала от местопроизшествието, а просто за 10 минути отишла до дома си.

Габриела Медарова е сътворила злополуката с 11-те коли в Пловдив под прочувствен афект. Същата вечер не й били платили хонорара в заведението, в което танцува, а на всичкото от горната страна я глобили със 100 лв. поради дребно нарушаване.

Тя е пила към 150 грама водка в същото заведение, в което работи и не го отхвърля, разяснява в правосъдна зала юристът на Габи Орлин Търновалийски, съобщи кореспондент на БЛИЦ. След като си е тръгнала с джипа на приятеля си, Габриела е отишла да комплекс Оазис, където живее и е провокирала всеобщото меле.

Родителите на Медарова бяха безапелационни, че ще съберат 20 хиляди лв., с цел да освободят щерка си от ареста. По думите им тя била положително дете, не пиела и не употребила опиати.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР