21-годишната сервитьорка Мария З. , която издъхна по време на

...
21-годишната сервитьорка Мария З. , която издъхна по време на
Коментари Харесай

21-годишната сервитьорка, издъхнала на работа, била с уголемено сърце и микроинфаркти

21-годишната сервитьорка Мария З., която издъхна по време на работа в бургаско заведение, е имала болно сърце и няколко прекарани микроинфаркта. Това открили правосъдни медици след аутопсията, оповестиха източници на " 24 часа ".

Младата жена е страдала от тъй наречените хипертонично сърце, в резултат на нелекувана есенциална /първична-б.а./хипертония, обясниха медици. Не е ясно дали тя е неглижирала лекуването си или въобще не е имала предписани медикаменти за високо кръвно.

Сърцето й било толкоз уголемено, че било с размерите на два мъжки юмрука. Във съдбовния ден то просто спряло, а дамата издъхнала за минута.

Както " 24 часа " по-рано през днешния ден писа, нещастният случай е станал по здрач на 5 юни, в бистро, известно в града като " Коневръза ". То се намира на метри от Областната дирекция на полицията. Починалото момиче е от Шумен. Когато се строполило сред масите клиенти незабавно скочили да помогат, бързо пристигнала и колата за спешна помощ. Въпреки опитите на незабавния екип дамата издъхнала.

Случаят е драматичен и доста противен, само че той още един път демонстрира какъв брой е значима профилактиката и сериозното отношение към здравето, разясняват медици. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР