21-годишната Милейдис Алдана Еразо е била разстреляна пред дома си

...
21-годишната Милейдис Алдана Еразо е била разстреляна пред дома си
Коментари Харесай

21-годишна се похвали със зловещо завоевание, заради което заплати с живота си

21-годишната Милейдис Алдана Еразо е била разстреляна пред дома си в късния следобяд в неделя, 13 декември, от двама маскирани мотористи. Към този миг причинителите са незнайни и полицията продължава да ги търси.

Момичето скандализира цяла Боливия през юни, когато в профила си във Facebook разгласява повече от ужасяващи фотоси, на които театралничи с обезглавен бухал – акт, осъществен от самата нея и с който тя била "много горда ".

Тогава голям брой хора алармираха полицията и организации за отбрана на животните, с цел да може младото момиче да понесе отговорност за невъзмутимото ликвидиране. Не след дълго управляващите се сезират и я арестуват, следва и правосъден развой, в който, в случай че бъде приета за отговорна, я грозят сред 12 и 26 месеца затвор.

Но Еразо по този начин и не дочаква началото на процеса, тъй като през миналата неделя двама мотористи стопират пред къщата й в покрайнините на град Сукре, където тя седи на стол на верандата, и с няколко изстрела я убиват.

Въпреки че съседите се обаждат в Спешна помощ и колата за спешна помощ идва относително бързо, Еразо издъхва на път за болничното заведение.

Местни медии оповестяват, че на 8-и декември момичето е получило няколко смъртни закани във Facebook, на които обаче не обърнало никакво внимание.

Разследването по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР