21-годишната Красимира Куковска от село Бегово е убита умишлено и

...
21-годишната Красимира Куковска от село Бегово е убита умишлено и
Коментари Харесай

Шокиращ обрат с убийството на 21-г. крупна арендаторка в Пловдивско

21-годишната Красимира Куковска от село Бегово е убита съзнателно и по изключително нечовечен метод. Това сочат новите доказателства против 20-годишния Любомир, оповестява Случаят с убийството в Бегово към този момент е трансфериран на компетенцията на Окръжна прокуратура.

Красимира бе открита мъртва в село Бегово на 11 септември. Съпругът на 21- годишната майка - Любомир Петров бе арестуван на 18 септември. Първоначалната версия бе, че младата жена сама е поставила завършек на живота си с ловна пушка. В следствие обаче проверяващите са открили голям брой несъответствия сред показанията, дадени от Петров и фактическата конюнктура.



Семейството е имало две невръстни деца. Красимира и Любомир живеели дружно от няколко години, само че в последно време връзките сред двамата били изострени. Според близки на двойката седмица преди нещастието, двамата се били разделили.

В следствие по отношение на Любомир бе повдигнато обвиняване в ликвидиране по несъобразителност. Сега обаче са налице нови доказателства, че 20-годишният мъж невъзмутимо и съзнателно е умъртвил майката на децата му. Той е притеглен по нови обвинявания, а точно за закононарушение по член 116 от Наказателен кодекс.

Оказва се, че съгласно проверяващите се касае за свирепост при лишаване на живота на дамата, защото има доказателства за редовно домашно насили от страна на 20-годишния мъж към половинката му.



Тази заран Любомир изиска да се прибере вкъщи. Той е застанал пред съда с искане за анулация на наложената му мярка от „ задържане под стража” в по-лека такава. Като претекстове той и отбраната му са изложили дългия интервал на престоя му в ареста. Това обаче бе отхвърлено като мотив от магистратите, защото Любомир е с ново обвиняване и законовият интервал на задържането му може да премине повече от 8 месеца.

Освен това съгласно съда има задоволително доказателства, сочещи че Петров е създателят на действието. Така Окръжен съд върна назад зад решетките 20-годишния мъж. Той има право да апелира пред Апелативен съд. Ако бъде приет за отговорен, Любомир може да получи пожизнен затвор.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР