21 годишната красавица от Варна, Мони Зенгиннер ще се състезава

...
21 годишната красавица от Варна, Мони Зенгиннер ще се състезава
Коментари Харесай

Варненска красавица в борба за сърцето на Ергенът

21 годишната хубавица от Варна, Мони Зенгиннер ще се състезава за сърцето на пианиста Евгени Генчев. Истинското й име е Симона Стоева. Занимава се с ориенталски танци и се дефинира като най-хубавата белиденс танцьорка в България. Завършила е туризъм, а сега учи второ висше обучение. Говори три езика – британски, немски и италиански. 

Мони скандализира публиката още с влизането си в къщата. " Най-обичам да ме разясняват 30-40 годишни лелки сподели тя със самочувствие. Изказването й, несъмнено, провокира същинска лавина от мнения в мрежата.

Танцьорката не скрива, че въпреки и на 21 години към този момент неколкократно е лягала под ножа за усъвършенствания.  " Предизвиках възторг в учебно заведение. Взех си болничен, а се върнах с двойно по-големи гърди “, разгласи тя. Тогава е била на 18 години.

Варненката не крие, че към нея постоянно има доста ухажори или както тя сама се показва не тълпи, а цели стадиони и бърза да добави, че за нея няма значение с какво се занимава мъжа до нея стига да печели повече пари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР