21-годишната Жанин Ал-Шаргаби впечатли всички - и водещ, и публика,

...
21-годишната Жанин Ал-Шаргаби впечатли всички - и водещ, и публика,
Коментари Харесай

21-годишна участничка блесна със знания при Билалов

21-годишната Жанин Ал-Шаргаби впечатли всички - и водещ, и аудитория, и фенове, с представянето си в предаването " Стани богат ". Знанията и разсъжденията на чаровното момиче бяха впечатляващи, написа blitz.bg.

Жанин, която е дете от българо-йеменски брак, стигна до 11-и въпрос за 10 000 лв.. Но по-любопитното в тази ситуация е, че за разлика от мнозина, които гърмят жокери за обикновени въпроси, постоянно и до 500 лв., тя отговори на първите девет въпроса без да употребява даже един жокер. В предаването Жанин, която се занимава с право и взе участие в надпревари по диспути в разнообразни страни, отговори на първите седем въпроса в играта, разчитайки изцяло на своите познания, а в последващото издание нощес - направи това с още два въпроса.

Осмият бе " Какъв е надписът, който образуват особено засадените през 1981 година дръвчета край русенското село Обретеница? ", на което тя уточни " 1300 България ", а по-късно, макар че не знаеше съответния отговор, тя пресметна какъв брой синове е родила Шехерезада на цар Шахриар за 1001 нощи - трима. На десети въпрос тя още веднъж направи солидни и разумни разсъждения, само че трябваше да употребява жокер " Помощ от публиката ", благодарение на който уточни нов правилен отговор - че от Невена Коканова, Мерилин Монро, София Лорен и Грета Гарбо точно Монро е родена през същата година, в която и кралица Елизабет II.

За страдание, Жанин отпадна на 11-ия въпрос, който е за 10 000 лв.. В него се питаше " Кое от животните не е било на борда на балона, повдигнат от братя Монголфие на 19 септември 1783 година Възможните отговори: Патица, Петел, Крава и Овца. И правилният - Крава. Въпреки това Жанин си потегли с 3000 лв. - сумата, която избра за втора сигурна, и сигурно остави отлични усещания в феновете. Остана ѝ и един жокер, който по този начин и не употребява - " Обади се на другар ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР