21-годишната Диана Маринова от старата столица е сред претендентките за

...
21-годишната Диана Маринова от старата столица е сред претендентките за
Коментари Харесай

Коя е тя? Българка кандидатства за гадже на милиардер, с когото да лети до Луната, родителите ѝ са съкрушени

21-годишната Диана Маринова от остарялата столица е измежду претендентките за сърцето на японския милиардер Юсаку Маезава, написа borbabg.com. Младата търновка се включи в оповестения от него конкурс за дама, с която да показа живота си, както и първото туристическо пътешестване през 2023-а със совалка до Луната, за което предприемачът изкупил всички билети.

Решила да кандидатства, тъй като обича провокациите и счита, че едно такова ексцентрично запознанство може да прерасне в същинска обич. Категорична е, че парите не са водещ претекст, а просто добър бонус към една сериозна връзка.

Само преди два дни красивата болярка забелязала обявата на японския предприемач в Twitter и незабавно решила да се включи. Попълнила онлайн бланката в формалния уебсайт на милиардера и по този метод била включена в селекцията за негова другарка.

Твърди, че не тормози от огромната възрастова разлика сред нея и 44-годишния чужденец, тъй като светът е очевидец на доста известни двойки, които са щастливи макар годините. Убедена е, че може да бъде неговата съвършена половинка, тъй като има разнородни ползи и въпреки да не знае японски, приказва съвършено британски език.



Родителите й били шокирани от кандидатстването й и одобряват стореното от нея като смешка.

„ Едно от условията е дамата да бъде положителна, а аз постоянно съм усмихната и виждам на живота с розови очила. Готова съм незабавно да стартира да се приготвям за пътешествието до Луната и да се преместя в Япония.

В обявата на Юсаку той приказва за реализиране на международен мир и аз споделям негови възгледи “, разяснява Диана.

Тя се хвали, че може да готви чудесно и в случай че бъде определена за половинка на предприемача, всеки ден ще го глези с вкусна храна. Една от концепциите й е да му показа българската обичайната кухня, надявайки се, че това може да го предизвика да влага у нас.

„ Изцяло в сходство с неговото предпочитание за международен мир е и основаването на приюти за бездомни и лечебни заведения за обществено слаби хора. Смятам, че такива места в България липсват и той би финансирал построяването и поддържането им “, добавя болярката.

Финалният кръг от селекцията на вести чужденец ще се извърши посредством риалити предаване по една от японските национални малките екрани.

Крайният период за кандидатстване в конкуренцията за дама на сърцето на 44-годишния мъж е 17 януари.

Юсаку Маезава има благосъстояние на стойност 3,6 милиарда $. Той е притежател на музикална бизнес империя в родината си и компания за електронна търговия на облекла. Миналата година още веднъж се прочу с екстравагантен конкурс, в границите на който раздаде 1 млн. йени на 100 души.

Лятото пък бе определен за първия търговски клиент, платил присъединяване в туристически полет с галактическия транспортен съд Starship на SpaceX до Луната през 2023 година. Безпрецедентното събитие ще бъде увековечено с документален филм.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР