21-годишната българка, заедно с родителите си, е заминала за германския

...
21-годишната българка, заедно с родителите си, е заминала за германския
Коментари Харесай

Млада българка, заедно с двете си деца, е скочила пред влак в Германия

21-годишната българка, дружно с родителите си, е отпътувала за немския град Майнхайм преди 7 години. Преди дни тя, дружно с двете си дребни деца, е скочила пред трен. Всички са починали, удостовери пред Дарик кметът на родното й село в Търговищко – Баячево, Мехмед Хасанов.

``
реклама

„ За новината със боязън ми оповестиха бабата и дядото на починалата. В селото ни се приказва, че се е самоубила, поради проблеми със брачна половинка си “, сподели Хасанов.

Във обществените мрежи бе проведена акция за набирането на средства, нужни за погребението на умрелите. Сумата от близо 30 000 евро бе непостижима за фамилията й. Налага се те да бъдат заровени в Германия, защото рестриктивните мерки около болестта с Covid 19 не разрешават превозването на телата до България. От кмета Хасанов научихме, че погребението на починалата майка и двете й деца е било през днешния ден.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се р
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР