21-годишна проститутка два пъти стреля в главата на свой клиент

...
21-годишна проститутка два пъти стреля в главата на свой клиент
Коментари Харесай

Проститутка гръмна 2 пъти в главата богат клиент, защото ѝ правел лош орален секс и го ограби

21-годишна продажница два пъти стреля в главата на собствен клиент поради това, че той неприятно ѝ правел кунилингус, а тя не знаела по какъв начин да му го каже. След това Мариса Уолън откраднала портфейла и револвера на клиента и похарчила $12 000 за развлечения. За благополучие 36-годишният мъж жцелял по знамение м дома с в Евърет, щата Вашингтон, оповестява, сообщает New York Post.

Пръв усетил, че с мъжът се е случило нещо неприятно неговият шеф в областта на високите технологии, когато сътрудника му не се явил в офиса. Тогава в дома на потърпевши пристигнали служители на реда и го разкрили още жив. Той не можел да приказва и униформените общували с него благодарение на жестове. Мъжът им посочил, че познава нападателят, само че не може да го назове по име.

Камерите за видеонаблюдение в дома на жертвата посочили, че Мариса е посещавала клиента 5 пъти през октомври. Последният път тя влезнала в дома в 20.45, а единствено след час изскочила бегом. Жрицата, която има 11-месечно бебе, била открита по откраднатите кредитни карти. Тя е задържана по обвиняване в нахлуване от първа степен и обир.

По данни от следствието, мъжът постоянно се е употребил от услугите на проститутки и е посещавал стриптийз клуб в Сиатъл, където се хвалел какъв брой доста пари печели. Съседи на потърпевшия описват, че той се занимава с осведомителна сигурност.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР