21-годишна жена е била изнасилена в собствения й лек автомобил

...
21-годишна жена е била изнасилена в собствения й лек автомобил
Коментари Харесай

Изнасилиха млада жена в собствената й кола

21-годишна жена е била изнасилена в личния й лек автомобил „ Рено ” наоколо до кръстовището на улиците „ Асен Христофоров ” и „ Поручик Въльо Стефов ” в регион „ Южен ” в Пловдив, като сигналът за случилото се е получен в полицията към 21 часа в сряда вечер. Неизвестният към този момент нападател заплашил жертвата си с нож и се заканил, че ще й пререже гърлото, а стартира да вика, настояват осведомени с следствието на гаврата.

Служители на Първо районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи незабавно са пристигнали на мястото на престъплението и са отделили региона и са почнали да пренасочват колите по други направления, с цел да може криминалистите да изземат материалните доказателства и създадат оглед благодарение на прожектори. По случая към този момент е формирано досъдебно произвеждане по член 152, алинея 1 от Наказателния кодекс против незнаен причинител, като към момента няма обвинен за тежкото престъпно закононарушение.

Това е втори случай на изнасилено младо момиче в персоналния й автомобил в регион „ Южен ” в града под тепетата за последните 2 седмици, като предходният бе на 7 декември вечерта. Тогава жертва на полов извратеняк стана 19-годишна госпожица, в чиято кола нахълтал чужд мъж, който след гаврата избягал в незнайна посока. Пострадалото момиче е описала в детайли нападателя си пред криминалистите от Първо районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив. Разследващите към този момент пазят безмълвие дали става дума за един и същи изнасилвач, като това най-вероятно ще стане ясно след съответните експертизи. Профилът на осъществените закононарушения обаче е еднакъв и има огромна възможност да се касае за един и същи сериен изнасилвач. „ Към момента нямаме безусловно никакви данни да става дума за сериен изнасилвач ”, заявява представителят на Районна прокуратура Атанас Илиев във връзка двата случая на изнасилвания в Пловдив. Той посочи, че все още се организират дейни дейности по следствието, а също и че са назначени експертизи. От прокуратурата приканиха пловдивчани да бъдат по-бдителни, изключително в тъмните часове на денонощието, и да осведомят органите на реда, в случай че някъде в регион „ Южен ” видят лице със подозрително държание.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР