21-годишен сириец, пребиваващ в страната ни с хуманитарен статут, беше

...
21-годишен сириец, пребиваващ в страната ни с хуманитарен статут, беше
Коментари Харесай

Сириец подхвърли 200 евро на полицаи, униформените го задържаха

21-годишен сириец, пребиваващ в страната ни с филантропичен статут, беше арестуван от полицията, откакто подмятна рушвет от 200 евро на чиновници от автопатрула на сектора в Камено. Това заяви Областната дирекиця на МВР- Бургас. Чужденецът бил засечен от управляващите към 08.00 часа на 14 март.

Униформените забелязали недоверчив автомобил „ Алфа Ромео “със софийска регистрация, паркиран на изхода на с. Трояново в посока с. Вратица. В колата пътували сириеца, който бил с регистрация в гр. Крън и негов сънародник-на 23 години, живеещ в с. Владая и пребиваващ в България с регистрационна карта на чужденец в произвеждане по молба за интернационална протекция.

Полицаите открили, че автомобилът е със служебно прекъсната регистрация от 20 декември м.г., като единия от полицейските чиновници обяснил на лидера, че за откритото нарушаване ще му бъде формиран акт и ще бъдат конфискувани регистрационните табели.

За да осуети дейностите на управляващите водачът подхвърлил върху досието с актовете две банкноти с номинал от по 100 евро. Униформените обаче го арестували. Той е арестуван за 24 часа, работата по случая продължава, прецизираха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР