21-годишен се превърна в истински герой от екшън филм в

...
21-годишен се превърна в истински герой от екшън филм в
Коментари Харесай

Пиян младеж без книжка открадна и потроши БМВ в Пловдив

21-годишен се трансформира в същински воин от екшън филм в пловдивския квартал " Изгрев ". От полицията оповестиха, че малко след 18 часа през вчерашния ден младежът проникнал в джип БМВ, който се намирал в промишлената зона на квартала. Само след секунди отпрашил с мръсна газ. Собственикът единствено видял по какъв начин първокласното му возило се отдалечава.

Веднага подал сигнал за кражбата на тел. 112. На място пристигнала патрулка, а униформени разпитали пострадалия. Започнали да търсят крадеца и отмъкнатия от него джип.

Минути по-късно колата била засечена да криволичи по една от улиците, блъскайки три паркирани автомобила, оповестява Марица. В този миг служителите на реда съумели да арестуват водача. Оказало се, че става въпрос за 21-годишен, който към този момент има няколко престъпни прояви, а и е без брошура. Служителите на реда го отвели в районното и тикнали в ареста за 24 часа.

Направеният му тест за приложимост на алкохол отчел 1,6 промила. По случая към този момент е формирано досъдебно произвеждане, известена е и прокуратурата.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР