21-годишен младеж от добричкото село Нова Камена предизвика зверска катастрофа

...
21-годишен младеж от добричкото село Нова Камена предизвика зверска катастрофа
Коментари Харесай

Младеж без книжка заряза приятели в помляна кола, но сега е в реанимацията

21-годишен юноша от добричкото село Нова Камена провокира зверска злополука по пътя с. Полк. Иваново – с. Кочмар, след което изостави пасажерите си и се скри в дома си. Сигналът за ПТП е постъпил на 31 октомври, към 22:00 часа.

Пристигналите на място служители на реда открили мощно деформиран и повреден лек автомобил Фиат с добричка регистрация. В непосредственост до смачканата кола седели четирима младежи, на възраст сред 17 години и 20 години, оповестява "Монитор " .

При разпитите станало ясно, че на кормилото на Фиата бил мъж на 21-години, от с. Нова Камена, който напуснал произшествието и се укрил. Шофьорът бил открит в жилището си и отведен в МБАЛ Добрич в реанимация с контузия на глава, гръден панер, перфорация на бял дроб, с заплаха за живота.

От злополуката са потърпевши още двама младежи, които били в автомобила – един е с черепна контузия, без заплаха за живота и различен, който имал контузия на ключица.

При осъществената инспекция в осведомителните масиви на Министерство на вътрешните работи е открито, че 21-годишният водач на Фиата е недееспособен. Причините за злополуката се обясняват.

Предполага се, че младежът се е движил с несъобразена скорост. Взети са и проби за приложимост на алкохол и опиати. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР