21-годишен мъж от Шумен бил задържан след катастрофа в града 

...
21-годишен мъж от Шумен бил задържан след катастрофа в града 
Коментари Харесай

21-годишен шофьор блъсна кола, отнесе бордюр и изкорени дърво

21-годишен мъж от Шумен бил арестуван след злополука в града  и регистрирана позитивна на бензодиазепини проба. Сигнал за произшествието бил признат в дежурната част на полицията малко след 01:00 часа на 20 август. Съобщено било, че на бул. " Симеон Велики ", против хотел " Шумен " е аварирал лидер на лек автомобил Фолксваген " Пасат " с непозната регистрация, оповестяват от ОДМВР-Шумен.

Пристигналият на място  полицейски екип открил, че 21-годишен изгубил надзор над ръководството на автомобила, блъснал се в задна лява част на паркиран рейс. Завъртял се, блъснал се в ляв бордюр се откъснало задно дясно колело, а автомобилът траял придвижването си на заден ход до светофарната уредба на пл. Оборище. Изкоренил дърво и спрял върху тротоара.

В този миг не е имало преминаващи коли по пътното платно и пешеходци. В колата са пътували още двама. Всички са невредими. Водачът бил тестван за шофиране след приложимост на наркотични субстанции и техни аналози, регистрирана била позитивна на бензодиазепини проба. Дал е кръвна проба за разбор. Задържан бил за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен.

За осъществено закононарушение по член 343 Б алинея 3 от Наказателен кодекс е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР