21-годишен мъж е задържан за убийството на негов приятел в

...
21-годишен мъж е задържан за убийството на негов приятел в
Коментари Харесай

Задържаният за убийството в Монтанско имал криминални прояви

21-годишен мъж е арестуван за убийството на негов другар в монтанското село Горно Церовене. По първични данни мъжът е умрял от нанесен му удар с корав предмет по главата. Арестуваният имал и други престъпни прояви.



Двама мъже на 21 и 53 години чествали дружно в локално заведение. След като си тръгнали сред тях зародил спор. Това се е случило към 19 часа във вторник на една от основните улици в монтанското село.

Убитият, на 53 години лежал в безпомощно положение, споделя Цона Йорданова. Жената чула 21-годишния Алекс да тропа по прозореца й, с цел да излезе и помогне. Беше се тормозил. Каза ми да отида да му оказа помощ да вдигнем Илиян, тъй като се е напил и не може да стане. Излязох, хванах го и му споделих, че е индивидът е починал, споделя тя.

По облеклата на 21-гошния Алекс са открити следи от кръв. Той е арестуван от пристигналите на място служители на реда.

Намерени са и са конфискувани предмети със следи, открити са следи от кръв, както и предмети, които са от дърво. Тепърва ще се открива от експертизите тъкмо с кой предмет е нанесен удара и по какъв начин е породена гибелта, съобщи Емил Александров, който е наблюдаващ прокурор.

Задържаният мъж имал други престъпни прояви в селото. „ Беше откраднал тв приемник, въдици и други неща”, сподели Ангел Лазаров.

Правил е няколко опита за обири и други неща. Имаше един интервал, в който го сплашиха и нямаше такива проблеми, разяснява Йордан Йорданов - кмет на село Горно Церовене.

Към момента мъжът е арестуван за 72 часа. Предстои прокуратурата да изиска непрекъсната мярка за задържане.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР