21-годишен фен на Нюкасъл Юнайтед е арестуван, след като уринира

...
21-годишен фен на Нюкасъл Юнайтед е арестуван, след като уринира
Коментари Харесай

Фен уринира пред статуя на легендарен английски футболист

21-годишен почитател на Нюкасъл Юнайтед е задържан, откакто уринира върху статуята на легендата на огромния локален противник Съндерланд Боб Стокоу пред Stadium of Light, заяви „ Сън “.

Мемориалът пресъздава известния танц на починалия Стокоу на терена на “Уембли ”, откакто той управлява през 1973 година финалната победа на втородивизионния тогава Съндерланд за ФА Къп с 1:0 над могъщия хегемон в Англия по това време Лийдс Юнайтед.

Малшансът на последователя на „ свраките “, с фланелка на любимците си, е че става воин на клип, публикуван в обществените медии. Стокоу, по подигравка на ориста, e воин и на Нюкасъл – като футболист той печели ФА Къп с черно-белия екип.

Говорител на полицията в Нортумбрия сподели: “Ние знаем за видео, циркулиращо в обществените медии, което наподобява демонстрира мъж, който уринира върху мемориал пред “Стадиона на светлината ” в Съндърланд. Този ​​тип държание е изцяло недопустимо и е стартирано цялостно следствие на случая. Оттогава 21-годишен мъж е задържан по съмнение за безчинство и сега остава в полицейския арест. Ние осъзнаваме, че произшествия от това естество могат да причинят яд и отчаяние в нашите общности. ”

Боб Стокоу, роден през 1930 година, изиграва като централен бранител 261 мача за Нюкасъл и е част от тима, който завоюва финала на ФА Къп през 1955 година.

По-късно той се причислява към Бъри и води тима, преди да поеме  Чарлтън Атлетик, Рочдейл, Карлайл Юнайтед и Блекпул.

Пристигайки в Съндърланд през ноември 1972 година, до момента в който тимът е в дъното на тогавашната Втора дивизия, той възнамерява финалния успех на ФА Къп през май идната година. След това извежда “черните котки ” назад в елита през 1976 година.

Стокоу подава оставка единствено месеци по-късно след неприятен старт на акцията им в Първа дивизия. Той умира на 73-годишна възраст през 2004 година в Хартлипул. Уважението към него и измежду почитателите на Съндърланд, и измежду тези на Нюкасъл, бе демонстрирано на погребението му и църковната работа – участват огромни групи последователи на двата тима. Преподобният Нийл Коклинг, който организира упокойната работа, споделя на опечалените: „ Той ще бъде запомнен от всички като същински благородник. Боб бе толкоз почитан, че можем да забележим почитатели на Съндърланд и Нюкасъл тук дружно през днешния ден, с цел да почетат живота му”.

Ex Newcastle player Bob Stokoe who was part of the team who last won the FA Cup for them.
What a brainless moron.

— Peaky Bannsiders vloggers (@peakybannsiders)
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР