21-годишен е задържан за 72 часа за грабеж в трамвай

...
21-годишен е задържан за 72 часа за грабеж в трамвай
Коментари Харесай

Издърпаха златен синджир от жена в трамвая

21-годишен е арестуван за 72 часа за обир в трамвай в столицата. Това оповестиха от пресцентъра на Прокуратура на Република България.

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане за това, че:

На 28 август 2018 година към 09.35 часа в трамвай номер 22, на спирка пазар „ Георги Кирков “ („ Женския “ пазар), са отнети непознати движими движимости – златен синджир с висулка, инкрустирана със злато и скъпоценни камъни, от владението на А. Х., с желание незаконно да бъдат присвоени, като за задачата причинителят на действието използвал мощ – издърпал синджира от врата на потърпевшата.

В хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че причинител на описаното нагоре действие е Б. Илиев, на 21 години. Изготвено е разпореждане за привличането на Илиев към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвиняване.

Предвид извънредно високата социална заплаха на действието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на СРС през днешния ден за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР