21-годишен чепеларец беше наказан с 15 денонощия в ареста, за

...
21-годишен чепеларец беше наказан с 15 денонощия в ареста, за
Коментари Харесай

Васил засипа ченгена с гнусни обиди, ето какво го сполетя

21-годишен чепеларец беше осъден с 15 денонощия в ареста, за това че мъртво пийнал обиждал, а по-късно и разгласил във Facebook видео по какъв начин ругае служителите на реда пред постройката на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Чепеларе.

Васил И. се изявил пред ръководството към 22 часа вечерта на 26 август т.г. На 28 август т.г. той разгласил и видеото с обидите против ченгетата в обществената мрежа от профила си „ Няма Нее (Vasko Keca) “. В клипа с дълготрайност 10 минути и 9 секунди се вижда, че, движейки се пешком със собствен малолетен другар с озвучителна тонколона на врата си по ул. „ Св. Св. Кирил и Методий “ в Чепеларе, крещи „ курви, кучки “, а пред входа на паркинга на Районното ръководство вика: „ Ето спинкат си, това е полицията на град Чепеларе. Ето ги тука ушаците, но спинкат, спинкат “, „ Васил в никакъв случай няма да бъде затворен куки мръсни, проклети п...и “.

След това Васил възпламенява собствен акт за административно наказване и го мята през оградата на ръководството с репликата: „ Хвърли им го в двора да си знаете шибаняци, шибаняци, простаци “, а по-късно подрежда: „ Куките от нас са на..ни “, „ Всички куки да го л...т, да го смучат “.

Магистратите му постановиха наказването за хулиганската демонстрация, макар митинга му, че го е направил пийнал, че се е пробвал да си изтрие видеото от обществената мрежа, че е във влошено здраве поради упражнено принуждение върху него след задържането му и че се извинил на служителите на реда. Мотивите им са, че видеото е забелязано от над 2000 консуматори и уронва престижа на униформените, а Васил е престъпно проявен и ареста ще му се отрази възпитателно. Оказало се, че вечерта преди ексцесиите му той е изпил с приятеля си 1 литър домашна ракия и един галон бира. В региона на автогарата обърнал кофа за боклук и служител на реда му написал акта за административно нарушаване, което го провокирало да вилнее пред ръководството.
Васил е престъпно проявен. През 2018 година е наказван с 1 200 лева санкция за безчинство, а преди този момент за нанесена междинна телесна щета и владеене и разпространяване на наркотични субстанции.

Срещу него тече и досъдебно произвеждане за нанесена междинна телесна щета на 24 август т.г.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР