21-годишен бургазлия е задържан за денонощие след инцидент през бургаски

...
21-годишен бургазлия е задържан за денонощие след инцидент през бургаски
Коментари Харесай

Джигит за малко да прегази семейство пред бургаски мол, вади пистолет на бащата

21-годишен бургазлия е арестуван за денонощие след случай през бургаски мол, при който първо с рискова маневра щял да сгази семейство, а след това извадил револвер против бащата.

По данни на полицията екшънът се разиграл на 14 септември  към 22.15 ч. на паркинга пред мола в к-с „ Славейков “. След зародил скандал  21- годишен бургазлия – лидер на лек автомобил „ Фолксваген Голф “, подхванал рискова маневра, застрашавайки живота и здравето на трима пешеходци – 32 годишна жена, брачният партньор й на 42 година и малолетното им дете.

След тези дейности бащата и водачът се спречкали. Водачът на фолксвагена извадил револвер, насочил го към съперника си и след това го прибрал.  21-годишният мъж е арестуван навреме на място от полицейски чиновници от Второ Районно ръководство, револверът му, който се оказал газов,  е конфискуван, заяви представителят на полицията Цветелина Рандева.

Бургазлията е тестван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като и двете проби били негативни. Задържан е с полицейска заповед за период до 24 часа. Работата по случая продължава от чиновници на Второ Районно ръководство – Бургас.

 

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР