21% е избирателната активност в област Монтана към 11 часа.

...
21% е избирателната активност в област Монтана към 11 часа.
Коментари Харесай

21% активност в област Монтана към 11 часа, имало е проблем в една от секциите

21% е изборната интензивност в област Монтана към 11 часа. До урните в този час са отишли малко над 6000 гласоподаватели. В три от общините в Монтанско се организира балотаж за кмет.  В Бойчиновци изборната интензивност, към 11 часа, е 29%, която е най-висока от трите обитаеми места.  В Медковец урните са отишли 23 на 100 от имащите право.  В община Берковица към този час са дали своят вот 15% от над 15 000 гласоподаватели.  Проблеми е имало в секция в село Замфирово, заяви ръководителят на ОИК Берковица Апостол Христов.
" В две секции не се явиха двама от зам. ръководителите на тези секции, само че партиите реагираха и дадоха оферти за други заместващи. Работата към този момент се движи по график. Гласоподовател пък е дал своя вот с машина, направил е своя избор единствено за кмет на кметство, откакто излязъл от мястото, на което дал своя вот, е решил, че желае да се върне още веднъж и да върне за кмет на общината. Отказано му е, само че е скъсал мигновено направения избор с разписката, която е от машината. Комисията ще сформира протокол ". Жителите на Берковица се надяват новоизбрания кмет да направи позитивни промени. На балотаж са двама от осемте претенденти:
" То няма работа в Берковица... да стане нещо по-добро за града, младите да остават тук, пусто е... Който оказва помощ за Берковица, за него ще гласоподавам... Да се обърне внимание на безработицата, на напускането на младите ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР