21 души са задържани във връзка с вчерашното нападение срещу

...
21 души са задържани във връзка с вчерашното нападение срещу
Коментари Харесай

21 души в ареста за нападение срещу играчи на Спортинг /Лисабон/

21 души са арестувани по отношение на вчерашното нахлуване против футболисти на "Спортинг " Лисабон на клубната база в Алкочете, оповестява "О `Жого ".
Полицията води следствие по случая, при който към 50 ентусиасти, множеството с качулки, нападнаха вербално и физически играчите в оборудването, като най-сериозно пострада холандският нападател Баст Дост, който получи пострадвания на главата и му беше оказана незабавна здравна помощ.
След случаите футболистите напуснаха базата с полицейски конвой и отхвърлиха да разговорят с клубния президент Бруно де Карвальо. Играчите на този стадий отхвърлят да излязат във финала на шампионата за Купата на Португалия на 20 май против "Деспортиво " Авеш, а част от звездите заплашиха, че ще прекратят договорите си с тима.
Причината за недоволството на почитателите е загубата от "Маритимо " с 1:2 в неделя в последния кръг на шампионата, която разреши на огромния градски противник "Бенфика " да измести "Спортинг " от второто място, като по този метод лиши "зелено-белите " от опцията да играят в Шампионската лига.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР