21 декември ще бъде най-гадният за 2017 година. Причината -

...
21 декември ще бъде най-гадният за 2017 година. Причината -
Коментари Харесай

21 декември е най-гадният ден в годината

21 декември ще бъде най-гадният за 2017 година. Причината - неприятното нареждане на небесните тела. За пръв път от близо 350 години насам Слънцето навлиза в Козирога, часове откакто Сатурн стори същото. Двете небесни тела ще се окажат в една линия, съобщи Нова телевизия.

Астролозите поучават да не взимаме никакви значими решения и да не подхващаме някакви фрапантни дейности. Те ще доведат до доста неприятни последици през задаващата се 2018 година, написа в. " Дейли мейл ”, представен от Българска телеграфна агенция.

Ще следим и назадничав Меркурий. Според астролозите идното слънцестоене е по-лошо от всички предходни, тъй като за пръв път от 1664 година насам Слънцето ще се реалокира в Козирога, единствено няколко часа откакто Сатурн премине по сходен маршрут. Ето за какво на 21 декември всичко, което вършим, ще ни се стори доста по-трудно от нормално.

Астролозите поучават още да не пътуваме на този ден, в случай че не желаем мазохистично да прекараме времето си, заклещени по летища, гари и автогари. Ефектите на ретроградния Меркурий пък ще тегнат до края на декември.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР