205 състезатели от 32 страни ще участват на международния турнир

...
205 състезатели от 32 страни ще участват на международния турнир
Коментари Харесай

Над 200 участници от 32 страни на международен турнир по бадминтон в София

205 състезатели от 32 страни ще вземат участие на интернационалния шампионат по бадминтон за мъже и дами, който ще се организира от четвъртък до неделя в зала " Европа " в София.

В обособените дисциплини са декларирани 62 мъже на сингъл, 38 дами, 22 мъжки двойки, 15 женски двойки и 19 смесени двойки. По стратегия надпреварата стартира на 4 октомври (четвъртък) от 13.00 часа с квалификациите, а мачовете от главната скица започват в петък от 10.00 часа сутринта.

Номер 1 в схемата при дамите е Мария Мицова, която стартира против квалификантка.

При мъжете първи подложен е Иван Русев, а номер 8 е Димитър Янакиев.

Най-добрата българска състезателка в историята Петя Неделчева, която се завърна неотдавна в спорта след раждането на сина си, ще взе участие в шампионата на смесени двойки. Тя ще играе в тандем с Шай Гефен (Израел), а първата им среща е непосредствено от втория кръг и е по стратегия в петък след 16.30 часа.

Номер 3 сложени са Мария Мицова и Алекс Влаар.

На двойки мъже първи в схемата са Пейо Бойчинов и Иван Панев, които почиват в първия кръг. Другата българска двойка е Иван Русев и Алекс Влаар.

Европейските шампионки на двойки дами Стефани Стоева и Габриела Стоева, Линда Зечири и Даниел Николов няма да вземат участие в шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР