205 са новозаразените с COVID-19 за последното денонощие в Старозагорска

...
205 са новозаразените с COVID-19 за последното денонощие в Старозагорска
Коментари Харесай

В шест училища и детска градина в Старозагорско има нови случаи на заразени с коронавирус

205 са новозаразените с COVID-19 за последното денонощие в Старозагорска област, оповестяват от Регионалната здравна ревизия (РЗИ). Сред тях са: петима преподаватели и трима възпитаници от общо шест учебни заведения и детска градина в Стара Загора. Всички те се лекуват в домашни условия. Под карантина са сложени една група в Детска градина 23 и по една паралелка в Средно учебно заведение „ Иван Вазов “ и в 11-о главно учебно заведение. В пространствата е осъществена последна стерилизация.
От началото на пандемията до 00:00 часа на 5 ноември в област Стара Загора с PCR проби са открити 2382 случая на инфектирани с COVID-19. На домашно лекуване са 1694 души, 2157 са под карантина. 
 Боян Магдалинчев е под каранатина, Лозан Панов води съвещанието на Военновъздушни сили Боян Магдалинчев е под каранатина, Лозан Панов води съвещанието на Военновъздушни сили
Представляващият Висшия правосъден съвет Боян Магдалинчев се е самоизолирал от нощес. Причината за това е, че член на фамилията му е да...
Към 9 часа през днешния ден в болничните заведения в региона - Университетска болница за интензивно лекуване (УМБАЛ) „ Проф. доктор Стоян Киркович “, Многопрофилна болница за интензивно лекуване (МБАЛ) „ Тракия “, Медицински комплекс „ Берое “, Специализираната болница за интензивно лекуване на пневмо-фтизиатрични болести в Стара Загора, МБАЛ „ Д-р Христо Стамболски “ в Казанлък, МБАЛ - Чирпан, и МБАЛ - Гълъбово, са заети общо 144 лечебни и 22 интензивни кревати. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР