2025 Интериорът на Mini Cooper изглежда точно като оригиналния MK

...
2025 Интериорът на Mini Cooper изглежда точно като оригиналния MK
Коментари Харесай

Минито от 2025-а ще е същото „по душа“ като това от 1959-а

2025 Интериорът на Mini Cooper наподобява тъкмо като истинския MK от 1959 г. Mini прави поклон към истинския интериор в новия Cooper.

Mini разгласява тийзър видео (което можете да видите в края на материала), представящо интериора на 2025 Cooper Hardtop, който ще направи своя цялостен дебют по-късно тази година. Въпреки че интериорът може да наподобява ненапълно прочут поради обичайния кръговиден екран в средата, всичко, което виждате тук, е ново. А централната тематика безспорно е минимализмът.

За ентусиазъм марката се е обърнала към Mini Mark I на British Motor Corporation от 1959 година Според английската марка автомобилът от 1959 година, фамозен с дизайна си на Алек Исигонис, е имал единствено три съществени детайла на интериора: волан, кръговиден централен инструментален панел и превключваща лента тъкмо под него.

Mini се завръща към това оформление за напълно новия Cooper, като се отхвърля от (почти) всичко останало, с цел да се надява да провокира духа на оригинала.

Можете да видите какъв брой доста неща са отстранени, в случай че поставите изображение на новия интериор и напускащия интериор един до различен. Mini е премахнало арматурното табло, циферблатите на климатика и скоростния лост.

Прочутият кръговиден екран към този момент е същински кръговиден екран, а не правоъгълен екран и неразбория от бутони, ситуирани в кръговиден пластмасов корпус.

Засега той наподобява прекомерно огромен и като че ли повече би се чувствал вкъщи си към врата на Flavor Flav (американски рапер с чинии на верига към врата), само че е неповторим търговски/маркетинг/брандинг детайл и сме сигурни, че публиката на Mini ще го хареса.

Отдолу е ситуирана аналогова лента за превключване с големи превключватели и няколко наложителни физически бутона. Превключвателят вляво наподобява е селекторът на предавките, а циферблатът в средата наподобява е основан, с цел да улесни превъртането на другите менюта на кръглия екран.

Налице е и главен екран, въпреки и единствено с цел да не се постанова лидерът да поглежда надясно, с цел да ревизира скоростта.

Естествено, Mini не би могло да пусне напълно нов модел без някои шокиращи функционалности, тъй че централният екран ще включва голям брой нови цифрови творения, които да подобрят прекарването от притежаването на автомобила. Нямаме самообладание да разберем кои са тези нови функционалности, само че се надяваме, че виртуалният помощник куче на Mini на име Спайк е попаднал в листата.

От Mini споделят, че новото арматурно табло обезпечава „ поглъщащо преживяване при шофиране, което включва светлина, звуци, анимации и прожекции “.

Плетеното арматурно табло също внася нотка на старомодност в интериора, само че с високотехнологичен привкус. Изглежда, че в него е вградено LED осветяване, което може да се употребява за основаване на въодушевление.

Осветлението ще се трансформира, когато водачът превключва през режимите на Mini Experience, което също по този начин контролира цветовите тематики на наличието на екрана. Що се отнася до цветовете и материалите в интериора, към този момент знаем, че Mini още веднъж ще предложи голям брой благоприятни условия за персонализация.

Очакваме, че това ново оформление на интериора ще бъде употребявано и за всички идни модели, в това число напълно електрическия Aceman и идния заместител на Countryman.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР