2024 година вече съвсем не е далеч - остава малко

...
2024 година вече съвсем не е далеч - остава малко
Коментари Харесай

Защо 2024 може да бъде добра година за криптовалутите? Подгответе се от сега

2024 година към този момент напълно не е надалеч - остава малко повече от един месец до Нова година и вложителите към този момент стартират да се замислят за това, което ги чака по-късно.

Крипто пазарите обаче може да станат доста “горещи ”, като към този момент стартира да се усеща вълната на смяната.

В публикацията ще може да наблюдавате кои са главните аргументи 2024 година да бъде доста добра за криптовалутите, както и една монета, която може да се окаже най-големият победител в кратковременен проект – Bitcoin ETF токенът.

Защ криптовалутите може да изригнат следващата година?

Има няколко аргументи да считаме, че криптовалутите могат да изпитат забележителен растеж през идната година. На първо място, 2024 година се чака да е годината на идващия Биткойн халвинг – събитие, което понижава премията за рандеман на нови блокове на половина и обичайно води до понижаване на предлагането на нови монети на пазара. Исторически видяно, халвингът е бил предвестител на бичи пазарен цикъл, като вложителите чакат намаляването на предлагането и евентуалното нарастване на цената.

Второ, има упования, че Биткойн може да получи утвърждение за спотови борсово търгувани фондове (ETFs) при започване на годината. Такова развиване би могло доста да усили комерсиалния размер и да притегли нови институционални и други вложители, което би асъдействало за повишението на ликвидността и цената на Биткойн.

Aлтернативите на Биткойн нормално печелят от растежа на водача на пазара и си проправят път след неговите достижения. Увеличаващото се приемане и нововъведения в пространството на алткойните могат да доведат до разширение на цялата екосистема. Тези алткойни постоянно оферират разнообразни технологии и използва, които могат да привлекат характерни браншове на пазара и да основат свои лични бичи трендове.

Взети дружно, тези фактори допускат, че може да има мощно съображение за оптимизъм по отношение на вероятностите на криптовалутите за идната година.

Bitcoin ETF – вероятно най-хубавата опция на Биткойн, която да купите в този момент?

Bitcoin ETF токенът съгласно мнозина се обрисува като една от най-хубавите други възможности на Биткойн на пазара през днешния ден, изключително за тези, които са ориентирани към спекулативни активи. С неговата извънредно ниска цена от $0.0054, токенът предлага на вложителите опция за вход на пазара, която може да не се появи още веднъж скоро, изключително като се има поради предстоящото нарастване на цената след края на уикенда.

Този токен освен че съставлява капиталова опция при ниска начална стойност, само че също по този начин предлага забележителен капацитет за растеж. Първият милион е постоянно посочван като най-трудния за постигане в подтекста на вложенията, само че един път преодолян, той може да работи като катализатор за по-нататъшен растеж. Според някои крипто анализатори, $BTCETF има капацитет да удвои своето достижение за по-малко от една седмица, което акцентира опцията за бърза рентабилност за ранните вложители.

Струва ли си да закупя Bitcoin ETF и какъв брой да влагам

Bitcoin ETF съставлява една от новите и перспективни благоприятни условия на “горещия ” бичи пазар, привличайки вниманието с неповторимите си характерности и капацитет за растеж. Ето няколко съществени аргументи, заради които инвестицията в Bitcoin ETF може да се окаже рационално решение:

  1. С начална цена на токена от единствено $0.0054, Bitcoin ETF предлага опция за придобиване на доста количество токени за относително дребна сума пари. Това е привлекателно за вложителите, които търсят да усъвършенстват своя евентуален дял в $BTCETF с стеснен бюджет.
  2. Bitcoin ETF е тясно обвързван с предстоящите събития през януари, като да вземем за пример утвърждението на спотовите Биткойн ETF-и, което може да има доста влияние върху търсенето и цената на токена.
  3. Проектът предлага стейкинг награди с висока рентабилност (над 200%), което дава тласък за стейкване на токените и генериране на въздържан приход от крипто, допринасяйки за увеличение на общата капиталова прелест.

Каква сума и по какъв начин да влагам в Bitcoin ETF?

Крипто вложителите се разграничават по отношение на опциите си, по тази причина и е мъчно да определим какъв брой тъкмо да инвестирате в тази нова монета. Средната инвестиция в плана варира сред $660 и $940. Ето по какъв начин можете и да закупите токени бързо и елементарно, без потребност от регистрация .

  1. Посетете уеб страницата на Bitcoin ETF токена
  2. Свържете крипто портфейла си с този на предварителната продажба
  3. Закупете токени, като изберете количеството и одобрите транзакцията.
  4. Стейкнете своите токени, с цел да увеличите своя баланс, без да влагате нови средства.
  5. Заявете токените си в края на предпродажбата.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР