2024 г. трябва да бъде по-добра от предишните, ако се

...
2024 г. трябва да бъде по-добра от предишните, ако се
Коментари Харесай

Драконът и Осмицата носят по-добра 2024 г. и яки промени през 2025 г., повтаряме 1988 преди 1989 г.

2024 година би трябвало да бъде по-добра от предходните, в случай че се има вяра на два значими знака. Защото тя е Дракон по китайската, която е и остарялата българска астрология, а също по този начин е Осмица по нумерология: най-късметлийската, носещата най-вече пари от 9-те години във всеки цикъл. Минава под знака на мотото си, почерпено от Библията: " Почукай и ще ти се отвори ", за което имаме и различен лаф у нас: " Пусни си фиш ".

Тоест, би трябвало да се постараем, с цел да получим това, което ни е писано, което желаеме и което ще ни бъде почтена премия. Но, като всяко число, даже прелестното и напълно 8 си има своята тъмна страна - лабиринт , при положение, че не почукаме, не пуснем фиш, не си желаяме заслуженото.
Осмицата, каквато е 2024 година желае да мислим практично и реалистично, с цел да реализираме задачите си, с цел да сложим положителни основи на идната 2025 година, която е духовна и в която би трябвало да се възцари след известни разтърсвания мир, успокоение и равновесие от нов тип.

Интересното е, че се повтаря точната композиция на Дракон и Осмица от 1988 година. След нея пристигна 1989 година на нежните революции, на Голямата смяна и новия международен ред, в който живяхме 34 години. Ще излъже, който каже, че в края на 1987 година е очаквал по какъв начин всичко ще се промени радикално толкоз бързо, толкоз трайно и толкоз надълбоко и по какъв начин ще заживеем в чисто нов свят след 45 година

Нещо такова би трябвало да чакаме и през идващите със страшна мощ 2024 и 2025 година

Прочети ТУК - какво съвпадане с числата на идващите 2 години, ще разкажем какво ще бъде персоналното отражение върху всеки от нас. За да си създадем сметката - нещо доста значимо в година 8, по какъв начин добре да се подготвим за срещата с провокациите и да превърнем заплахите с благоприятни условия.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР